/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

CNAM: Defecțiunile tehnice au fost înlăturate. Unde poate fi achitată acum polița de asigurare

missing
11 ianuarie 2018, ora 14:25

După înlăturarea defecțiunilor tehnice, prima AOAM poate fi achitată prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice Mpay. Acesta este accesibil atât la oficiile poștale, cât și la orice terminal de plată sau dispozitiv (computer, telefon, tabletă etc.) conectat la internet.

Menţionăm că, până în data de 31 martie 2018, persoanele care se asigură în mod individual beneficiază de reduceri în mărime de 50% şi 75% din valoarea primei, care a rămas la nivelul celei de anul trecut – 4.056 de lei.

În cazul salariaților, prima de asigurare medicală se achită în formă de contribuție procentuală din salariu și alte recompense. Aceasta se stabilește la nivel de 9%, dintre care 4,5% este contribuția angajatorului și tot atât – contribuția persoanei asigurate.

Pentru informaţii suplimentare, cetățenii pot contacta serviciul telefonic al CNAM – 0 800 99999.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram