/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Bijuteriile furate din hotelul parizian Ritz au fost recuperate. Hoții le-ar fi pierdut în timp ce fugeau

12 ianuarie 2018, ora 09:13

Cinci bărbaţi, dintre care trei fiind înarmaţi cu topoare, au intrat într-un magazin aflat în incinta hotelului Ritz, aflat în apropierea Ministerului de Justiţie, de unde au furat bijuterii în valoare de aproximativ 4,5 milioane de euro.

Deşi poliţia a reuşi să prindă trei dintre infractori care au fost blocaţi în clădire, alţi doi complici au reuşit să scape cu ajutorul unei maşini şi a unei motociclete. Cu toate acestea, persoana de pe motocicletă a scăpat geant cu bijuterii, după ce a lovit un pieton.

“Pot confirma că toate bijuteriile furate au fost găsite în geanta recuperată de ofiţerii de poliţie”, a informat sursa.

Automobilul cu care unul dintre infractori a reuşit să scape a fost găsit la aproximativ 20 de km la nord de Paris. Autorităţile pariziene încă încearcă să îi găsească pe cei doi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram