/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Bătaie cu cuțite la o școală din Rusia. 14 elevi și o profesoară au avut de suferit

missing
15 ianuarie 2018, ora 18:56

Potrivit presei ruse, încăierarea cu cuțitele a izbucnit între un actual și un fost elev. Acesta din urmă s-a înfuriat după o postare pe o rețea de socializare, a luat cuțitul și a mers la școala în care a învățat ca să se răzbune.

În timpul încăierării, în afară de cei doi agresori, au avut de suferit încă 11 persoane inclusiv o profesoară. Este vorba de mai mulți elevi din clasa a patra”, susține Serghei Saraculțev, șeful adjunct al comitetului de anchetă Permi.

În total, au fost răniți 14 elevi și o profesoară care au avut nevoie de ajutorul medicilor. Agresorii la fel au ajuns la spital.

Pacienții internați la spitalul nr. 4 sunt pe masa de operație, iar starea de sănătate a celor internați la spitalul nr. 15 este stabilă și nu există risc pentru viață”, a menționat Mihail Malțev, adjunct din cadrul ministerului Sănătății Permi.

Orele au fost suspendate, iar toți elevii au fost evacuați într-o școală din apropiere.

Profesorii ne-au spus că a avut loc în atac terorist. Elevii din școala nr. 127 au fost evacuați la noi. Noi nu am fost lăsați să îi vedem. Ei se află în sala sportivă, iar pe noi ne-au trimis acasă”, a declarat o elevă.

Poliția rusă a inițiat un dosar penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram