Un bărbat în stare de ebrietate și-a bătut crunt fiul vitreg de doar 7 ani. Băiatul a primit o mulțime de leziuni, un braț fracturat, o leziune cranio-cerebrală închisă și o contuzie a creierului.

Forțele de ordine din regiunea transnitreană au finalizat urmărirea penală în dosarul lui Ivan Syurisi, un bărbat de 33 de ani, acuzat că a provocat intenționat vătămare corporală, transmite novostipmr.com.

Potrivit datelor anchetei pe 17 noiembrie 2017, Syuris fiind în stare de ebrietate și verificând temele fiului său vitreg de 7 ani l-a bătut cu bestialitate. Prin urmare băiatul nu a mers la școală timp de mai multe zile.

Pe 23 noiembrie 2017, când copilul a revenit la școală, s-a plâns profesorului că îl doare capul și mâna. Dându-i câteva întrebări, pedagogul a aflat că elevul a fost bătut de tatăl său vitreg. La școală a fost chemată o ambulanță, iar copilul a fost spitalizat.

Medicii au depistat că minorul are mai multe leziuni și traumatisme craniocerebrale închise, contuzii cerebrale, vânătăi ale ambilor ochi. Potrivit unui expert criminalistic, aceste leziuni sunt clasificate ca daune moderate până la severe pentru sănătate.

În cadrul investigațiilor preliminare, bănuitul Syuris a pledat vinovat și s-a pocăit. Materialele cauzei penale au fost transferate instanței.