/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Autoritățile vor încă patru zile libere pentru bugetari în 2018

missing
16 ianuarie 2018, ora 17:48

Tot atâtea zile ar putea sta acasă oamenii de ziua Muncii, autoritățile urmând să declare liberă data de 30 aprilie. Ajunul Crăciunului pe stil nou, 24 decembrie, dar și 31 decembrie, la fel, ar putea fi declarate zile libere în acest an. Totuși, zilele de odihnă vor fi recuperate sâmbătă. Propunerile se conțin într-un proiectul de hotărâre propus spre consultări publice.

În cele din urmă, numărul zilelor libere nu se majorează, iar moldovenii vor avea tot 14 zile libere în acest an, exact ca și anul trecut (vezi mai jos). Proiectul urmează să fie aprobat de Guvern.

1 ianuarie – Revelionul,
7 ianuarie şi 8 ianuarie – Crăciunul pe stil vechi,
8 martie – Ziua Internațională a Femeii,
8 şi 9 aprilie – Paștile,
15 şi 16 aprilie – Paștile Blajinilor,
1 mai – Ziua Muncii,
9 mai – Ziua Victoriei asupra fascismului, Ziua Europei,
1 iunie – Ziua Copilului,
27 august – Ziua Independenței,
31 august – sărbătoarea Limba Noastră,
25 decembrie – Crăciunul pe stil nou.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram