/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

O femeie a murit într-un incendiu, iar alta a primit intoxicație din cauza unei sobe defecte

16 ianuarie 2018, ora 08:58

Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 03.52 minute. La fața locului pentru intervenție a fost îndreptat un echipaj de pompieri care a stabilit că focul a cuprins în totalitate casa și o anexă a acesteia. În interior a fost depistat cadavrul proprietarei.

Toate circumstanțele cazului urmează a fi investigate.

Un alt caz care a pus viața unei persoane în pericol a avut loc în localitatea Paustova, raionul Ocnița. Aici o femeie în vârstă de 35 de ani a primit intoxicări cu monoxid de carbon după ce a exploatat o sobă defectă.

Persoana a fost internată în spitalul raional pentru îngrijiri medicale. Cazul este cercetat de organele de resort.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează că încălcarea regulilor de utilizare a surselor de încălzire poate duce la incendii de proporții și cazuri de intoxicații cu urmări fatale.

Conform datelor IGSU de la începutul anului 2018 în Republica Moldova au avut loc 8 incendii care au avut drept cauză exploatarea cu încălcări a regulilor antiincendiare a sobelor de încălzit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram