/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

ULTIMA ORĂ! Klaus Iohannis a acceptat demisia premierului român Mihai Tudose

missing
16 ianuarie 2018, ora 12:45

Premierul Mihai Tudose și-a înaintat demisia din funcție în seara zilei de ieri. Decizia privind retragerea politică a fost luată prin vot, în ședința Comitetului Executiv al PSD.

Întrebat cum a pierdut aşa repede susţinerea partidului, el a spus: „Plec cu fruntea sus, nu regret nimic. Partidul a hotărât că e nevoie de un alt Guvern, cu alt tip de abordare (…) Tot timpul este loc de mai bine. Eu nu am dorit să rup partidul să-l împărţim”, a afirmat Tudose potrivit Agerpres.

Mihai Tudose a devenit premier în urma votului din Parlament din 29 iunie 2017. Anterior, Guvernul Sorin Grindeanu a fost dărâmat prin moțiune de cenzură.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram