/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Furtună puternică în Olanda. Oameni sunt luați pe sus de vânt

missing
18 ianuarie 2018, ora 17:01

Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam au fost anulate, joi, din cauza condiţiilor meteo, iar serviciul olandez feroviar a suspendat traficul feroviar ca urmare a unei furtuni puternice. De asemenea, gara principală din Haga a fost închisă din cauza îngrijorării că furtuna ar putea dărâma o parte a acoperişului de sticlă.

Pe internet au apărut mai multe imagini video în care sunt surprinse consecințele furtunii. Unii oameni sunt luați pe sus de vântul puternic, casele sunt dărâmate, copacii sunt scoși din rădăcini, iar traficul a fost paralizat.

Aceeaşi situaţie este prezentă şi în Marea Britanie, unde vântul a afectat liniile electrice care alimentau trenurile, iar câţiva copaci au căzut peste şine.

În Scoţia, autorităţile au avertizat oamenii să încerce să evite autostrăzile, din cauza ninsorii, iar în Belgia, traficul feroviar a fost, de asemenea, întrerupt.

În Germania, şcolile din majoritatea regiunilor au rămas închise din cauza unei furtuni care se aşteaptă să aducă ploi abundente şi zăpadă. Autorităţile au avertizat cetăţenii să nu îşi părăsească locuinţele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram