Zăpada începe să se topească încet, iar tabloul ce rămâne în urma ei nu e tocmai cel mai îmbucurător. Totuși, vremea se va potoli puțin, iar vântul se va domoli. Weekendul ne va aduce câțiva fulgi, înnorări trecătoare dar și câteva reprize de soare cu dinți. Temperaturile vor rămâne sub 0 grade, iar vântul va sufla ușor din Nord.

În regiunea de nord a țării vom găsi vreme urâtă, mulți nori și precipitații sub formă de lapoviță. Dimineața se vor înregistra -2 grade, iar ziua temperatura va urca până la 2 grade cu plus.

În centru va fulgui toată ziua, dar vremea va rămâne mohorâtă. Tendința de încălzire se va păstra și aici. Dimineața vor fi -3 grade, iar la orele amiezii, termometrele vor indica 0 grade.

Și în ținuturile sudice se va încălzi ușor. Vremea va fi posomorâtă, iar spre seară va ninge slab. În prima parte a zilei vor fi -3 grade, iar în a doua jumătate, un grad cu pluș. În capitală va fi înnorat, iar ninsorile vor reveni spre seară. La noapte vom avea -4 grade, iar pe timp de zi, temperatura nu va depăși 0 grade.