/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Atenție șoferi! Ceață densă pe întreg teritoriul țării

21 ianuarie 2018, ora 09:11

Astfel, INP recomandă şoferilor să manifeste prudenţă sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condiţiilor de drum, să nu se angajeze în depăşiri riscante, să mărească distanţa în mers, între autovehicule şi să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire.

De asemenea, în condiţiile unui carosabil lunecos pe lângă reducerea vitezei, este necesar să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze cu precădere frâna de motor.

Pietonii sunt rugaţi să traverseze strada pe marcajul pietonal şi să aştepte transportul public pe trotuar sau pe refugiile special amenajate.

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram