/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

„Am văzut totul acum”. Presa, despre gestul lui Ronaldo de a-și verifica o rană cu telefonul doctorului

missing
22 ianuarie 2018, ora 12:24

În timpul meciului, Ronaldo a fost lovit cu gheata în cap de Schar la faza golului înscris în minutul 84. Portughezul a fost nevoit să iasă de pe teren, cu chipul însângerat, și i-a cerut medicului să-i dea telefonul mobil pentru a vedea cât de tare a sângerat, folosind camera pentru selfie.

În timp ce comentatorii râdeau, declarând că au „văzut totul acum”, Ronaldo clătina din cap cu nemulțumire.

„Ronaldo și-a ridica obsesia privind imaginea sa pe noi culmi”, a scris după meci Reuters.

„Cel mai tare moment al lui Ronaldo, pur și simplu incredibil”, a transmis site-ul sportiv Benchwarmers.

“Ronaldo se uita la el însuși în oglindă chiar și în timp ce se află pe teren”, a spus un comentator pentru BBC Sport.

În ciuda batjocoritului de pe social media, rana lui Ronaldo a fost suficient de gravă, căci acesta nu s-a întors pe teren.

Chiar dacă fanii și mass-media l-au luat peste picior pe Ronaldo, starul a venit cu declarații despre aspectul său anterior. În 2011, el a declarat că suporterii opoziției l-au huiduit pentru că este „bogat, frumos și un jucător excelent”.

„Oamenii sunt invidioși pentru mine”, a spus el. „Nu am altă explicație.”

Performanța de duminică a demonstrat că Ronaldo este un jucător excelent, atacantul a reușit să înscrie două goluri înainte de a fi condus pe teren. După victoria de duminică Real Madrid a urcat pe locul patru în la Liga.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram