/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Răspuns: Când se va muta Traian Băsescu cu traiul la Chișinău?

22 ianuarie 2018, ora 12:28

„Mă mut în aceeași măsură în care cei 700 de mii de cetățeni ai Republicii Moldova au trebuit să se mute în România ca să obțină cetățenia română. Și domnul avocat al domnului Dodon a obținut cetățenia română fără să trebuiască să stea trei ani în România”, a răspuns Băsescu.

Reamintim că, președintele Igor Dodon a semnat decretul privind retragerea cetățeniei lui Traian Băsescu la data de 3 ianuarie 2017.

Fostul șef de stat al României Traian Băsescu a devenit cetățean al Republicii Moldova pe 20 octombrie 2016. Drept urmare, pe 3 noiembrie, fostul lider de la Cotroceni și soția sa, Măria, au depus jurământul de cetățeni la Ambasada de la București, iar pe 13 noiembrie au votat în alegerile prezidențiale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram