/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

DECIS! Încă patru zile libere în 2018. Când vor fi recuperate

missing
24 ianuarie 2018, ora 15:54

Totodată, zilele de 3 martie, 21 aprilie, 8 și 15 decembrie 2018 au fost declarate zile lucrătoare pentru a menține balanța timpului de lucru pentru lunile respective.

Guvernul a transferat zilele de lucru în alte zile cu scopul utilizării optime de către salariați a zilelor de sărbătoare nelucrătoare.

Nu au obligația se a se prezenta la serviciu în zilele care au fost declarate lucrătoare următoarele categorii de salariați:

– care în ziua considerată zi de odihnă nu se vor afla în raporturi de muncă cu unitatea în cauză;
– salariații ale căror contracte individuale de muncă vor fi suspendate la data respectivă;
– salariații care în ziua respectivă se vor afla în concediu medical, în concediu de maternitate, în concediu parțial plătit pentru îngrijirea copilului până la vârsta de 3 ani, în concediu suplimentar neplătit pentru îngrijirea copilului în vârstă de la 3 la 4 ani, în concediu de odihnă anual, în concediu neplătit şi în concediu de studii.

Conform Codului Muncii, salariații beneficiază de 13 zile de sărbătoare nelucrătoare pe an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram