/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Primul ambasador al Moldovei în Qatar a fost decorat post-mortem

24 ianuarie 2018, ora 10:08

Ambasadorul Statului Qatar în Republica Moldova Mohammed Bin Ali Mohammed Al-Malki, a apreciat înalt activitatea nobilă şi dedicaţia deplină a regretatului Ambasador Valeriu Tihonov în exercitarea mandatului de înaltă răspundere, subliniind că acest gest al autorităților qatariene este o exprimare a recunoștinței pentru calitățile diplomatului moldovean și o confirmare a prieteniei dintre popoarele celor două țări.

Ordinul „Al Wajba” a fost instituit de către Cabinetul de Miniştri al Statului Qatar la 29 martie 2016 și face parte din decoraţiile civile acordate în baza deciziei Emirului Statului Qatar în semn de înaltă recunoştinţă pentru merite deosebite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram