/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ UPDATE: La bordul navei dispărute în Marea Japoniei nu se afla nici un moldovean

missing
25 ianuarie 2018, ora 13:15

Update 13.05: La bordul navei dispărute nu se află nici un cetățean moldovean. Informația a fost confirmată pentru TV8 de Alexandr Roitman, Șef al Serviciului diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa.

Update 12.00: Nava nu a fost găsită nici până la această oră. Lucrările de căutare sunt îngreunate de condițiile meteo nefavorabile.

Update 11.00: Deși anterior una dintre sursele din structurile maritime a declarat că printre membrii echipajului erau și persoane din Republica Moldova, Centrul de salvare maritim din Vladivostok a negat datele privind străinii aflați la bordul navei.

Viceprim-ministrul regiunii Sahalin, Anatolie Makoedov a declarat că șansele de salvare a marinarilor sunt ridicate.

La fața locului au intervenit un elicopter militar și un elicopter al salvatorilor pentru a căuta nava dispărută. Se presupune că nava se află în ape neutre, iar Forțele de căutare și salvare ale Flotei Pacificului, dar și o navă de frontieră patrulează zona.

Una dintre echipele de salvare a depistat două jachete de salvare, o ancoră și deșeuri de la nava de pescuit.

În zona de căutare este înregistrată vreme instabilă: vizibilitate scăzută, temperatura aerului este de -16 grade, iar înălțimea valurilor de 3,5 metri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram