/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Prim-ministrul comentează sondajul potrivit căruia doar 2% din moldoveni au încredere în el

missing
25 ianuarie 2018, ora 11:23

Eu încerc să privesc partea plină a paharului, la începutul anului 2016 încrederea era și mai puțină atât în mine, cât și în Guvernul pe care îl reprezint. Dacă în această perioadă am avut o creștere permanentă de încredere din partea cetățenilor, acest lucru mă bucură. Eu nu sunt bolnav de sondaje și de rating-uri, pentru mine sunt importante evaluările pe care le fac cetățenii noștri, evaluările primite de la partenerii de dezvoltare și de la instituțiile financiare internaționale. Am încercat întotdeauna, indiferent de poziția în care m-am aflat conștiincios și onest să muncesc și să-mi fac datoria, atâta timp cât am votul de încredere să conduc acest Guvern voi lucra în aceiași manieră”, a declarat Pavel Filip.

Menționăm că, același sondaj arată că în Igor Dodon au încredere 25% dintre moldoveni, în Maia Sandu aproximativ 9%, ei fiind personalitățile politice care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetățenilor. Același sondaj arată că aproape 50% din moldoveni nu au încredere în nimeni sau nu au știut să răspundă.

Sondajul a fost realizat în ianuarie 2018, pe un eșantion de 1783 de persoane și are o marjă de eroare de 2,4%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram