Au mai rămas zile numărate până intrăm în luna îndrăgostiților, iar vremea va fi de parte noastră. Temperaturile negative se vor potoli și se va încălzi simțitor de săptămâna viitoare. Până ne vom delecta cu vremea frumoasă, mai avem de înfruntat câteva zile geroase. Ne așteaptă temperaturi ce vor oscila între -12 grade și 2, iar vântul va continua să sufle ușor din Sud-Est.

În nordul țării va fi soare pe cer dimineață și înnorări trecătoare la amiază. În prima partea a zilei se vor înregistra -10 grade, iar în a doua jumate, temperaturile vor crește până la 2 grade cu plus.

În centru, temperaturile de asemenea vor fi modeste, dar ceva mai ridicate față de zilele precedente. Cerul va fi stăpânit de nori, dar vom avea parte și de câteva reprize de soare. Dimineața se vor înregistra -8 grade, iar ziua 0.

Și în sudul țării vremea se va încălzi, iar soarele se va menține prezent de-a lungul zilei. Dimineața vor da târcoale câțiva nori și se vor înregistra -6 grade, iar la amiază va fi senin cu 2 grade în termometre.

În Capitală vom avea parte de fulguieli răzlețe și de vreme posomorâtă. La noapte minimă termică va fi de -9 grade, iar pe timp de zi vom avea 0 grade.