/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Trotuarele ca sticla fac victime. 700 de persoane au ajuns cu diverse fracturi la spital

missing
29 ianuarie 2018, ora 19:21

„Noi în fiecare an când avem situații ca acestea numărul de traumatisme se mărește. A treia parte din acest număr au nimerit la Spitalul de Urgență”, susține Mihai Moldovanu, șeful direcției Sănătate.

„Avem temperaturi pozitive și cred ei că până la sfârșitul săptămânii toate trotuarele vor fi deszăpezite”, a menționat Silvia Radu, primar interimar de Chișinău.

Pentru că trotuarele nu au fost curățate, astăzi pretorii au fost luați la rost, iar cel de la Botanică, Oleg Rățoi, a fost amenințat cu demisia. Gheața s-a format pe drumuri, deoarece muncitorii s-au odihnit atunci când afară ningea, spunea la ședitele anterioare, șeful interimar al Direcției locativ-comunale, Pentru Gontea. Responsabilii direcției dau vina pe lipsa de utilaje.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram