Tragicul accident a avut loc pe data de 28 ianuarie, în regiunea Kaluga, raionul Meșciovsk pe traseul M-3 km 234. Informația a parvenit la ora 23.34 minute.

În urma impactului dintre două autoturisme de model Volkswagen Golf și Volkswagen Pasat, trei persoane cetățeni ai Republicii Moldova, doi bărbați în vârstă de 37 și 28 de ani și o femeie în vârstă de 31 de ani au decedat, iar conducătorul auto al autovehiculului Volkswagen Golf în vârstă de 34 de ani cetățean al Republicii Moldova a suferit traumatisme, fiind internat în spital.

Alte patru persoane, cetățeni străini s-au ales cu diferite traumatisme, fiind internați în spitalul raional din orașul Suhinici.

Ofițeri din cadrul Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI vor pleca astăzi în Federația Rusă pentru a aduce acasă cadavrele cetățenilor moldoveni. Totodată angajații IGSU vor monitoriza starea conducătorului auto care a suferit traumatisme și vor organiza transportarea acestuia în Republica Moldova pentru îngrijiri medicale ulterioare.

Mai mult Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va organiza toate procedurile de rigoare pentru a repatria victimele, fiind în contact permanent cu autoritățile Federației Ruse.