/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ TRAGIC! Trei moldoveni au decedat într-un accident rutier în Rusia. Corpurile urmează să fie repatriate

30 ianuarie 2018, ora 09:14

În urma impactului dintre două autoturisme de model Volkswagen Golf și Volkswagen Pasat, trei persoane cetățeni ai Republicii Moldova, doi bărbați în vârstă de 37 și 28 de ani și o femeie în vârstă de 31 de ani au decedat, iar conducătorul auto al autovehiculului Volkswagen Golf în vârstă de 34 de ani cetățean al Republicii Moldova a suferit traumatisme, fiind internat în spital.

Alte patru persoane, cetățeni străini s-au ales cu diferite traumatisme, fiind internați în spitalul raional din orașul Suhinici.

Ofițeri din cadrul Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI vor pleca astăzi în Federația Rusă pentru a aduce acasă cadavrele cetățenilor moldoveni. Totodată angajații IGSU vor monitoriza starea conducătorului auto care a suferit traumatisme și vor organiza transportarea acestuia în Republica Moldova pentru îngrijiri medicale ulterioare.

Mai mult Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va organiza toate procedurile de rigoare pentru a repatria victimele, fiind în contact permanent cu autoritățile Federației Ruse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram