Poliția a reținut patru bărbaţi şi două femei, cu vârstele cuprinse între 18 și 28 ani, bănuite de comiterea traficului de fiinţe umane şi de copii, în scop de exploatare sexuală contra plată. De asemenea, ei sunt învinuiți de sustragerea mijloacelor băneşti din terminalele destinate achitării plăţilor, amplasate în magazinele din capitală.

Potrivit materialelor urmăririi penale, abuzând de poziţia de vulnerabilitate a victimelor, învinuiţii ar fi recrutat, transportat şi adăpostit patru tinere, printre care două minore (15 şi 17 ani), în cîteva apartamente din capitală, după care le-au transportat în diferite locaţii unde acestea prestau servicii sexuale, contra plată, mai multor persoane. Banii obţinuţi din această activitate ilegală, erau încasaţi de învinuiţi.

Procuratura le-a înaintat celor şase învinuirea, iar la demersul procurorilor, aceştia au fost plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă vina lor va fi demonstrată, învinuiţii riscă de la 15 la 20 ani închisoare sau detenţie pe viaţă.