/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

La StarNet, momentele speciale durează toată iarna. Vino împreună cu un prieten și primiți 2 abonamente la preț de unul!

09 februarie 2018, ora 10:27

Cu siguranță ți-ai dorit, cel puțin o dată, ca momentele speciale să dureze la nesfârșit. StarNet prelungește lucrurile bune și extinde campania Simte magia de a primi cadouri până pe 28 februarie 2018.

Vino cu prietenul, bunicul, sora, colegul sau o persoană dragă ție la StarNet și primiți două abonamente la preț de unul pentru o perioadă de 6 luni. Iar dacă nu te-ai hotărât cine te-ar putea însoți, mergi de unul singur și beneficiezi de o reducere de jumătate de preț la abonament pentru 3 luni.

StarNet a împachetat abonamentele cu toate cele necesare, Internet de mare viteză, grila TV cu posturi diverse și multe minute pentru convorbiri non-stop. Profită acum de cele mai avantajoase abonamente: Internet Only doar la 75 de lei și Triple play de la 100 lei.

Beneficiază de opțiuni multiple, comunicare și distracție pe măsură, pentru că ai:

  • Internet la super viteză – 100 Mbps
  • Telefonie cu cele mai avantajoase prețuri – 1200 minute
  • Televiziune interactivă cu cea mai diversă grilă TV
  • Conectare, taxă de activare și echipamente Wi-Fi gratuite

Plus la toate și cadourile nu mai au sfârșit, odată cu alegerea abonamentului, toți clienții participă la tombola cu premii speciale: PlayStation VR, Console Xbox, Hoverboard-uri, Laptopuri performante, Sisteme PC avansate, și alte sute de premii.

Șansele de câștig sunt egale pentru toți clienții StarNet. Câștigătorii tombolei vor fi desemnați cu ajutorul random.org. și extragerea va avea loc în fiecare zi de joi până la data de 28 februarie inclusiv.

Aici poți găsi detaliile despre campanie și cadourile pe care le poți obține.

StarNet – Noi schimbăm viitorul!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram