Igor Dodon a anunțat pe pagina sa de Facebook că în curând va fi lansat un proiect de construcție a unui complex sportiv multifuncțional sub patronajul său.

Președintele a avut o întrevedere cu Rashid S. Al-Rashid din Arabia Saudită, fondator și președinte al unui mare grup de companii din domeniul construcției, producerii energiei alternative, prestării serviciilor medicale, dezvoltării turismului, filantropiei, ș.a.

„Domnul Rashid a manifestat un interes major pentru Republica Moldova, în special, pentru edificarea unor spitale, blocuri locative, magazine, hoteluri, etc. Am discutat despre construcția unui complex sportiv multifuncțional în Republica Moldova. În următoarele luni ne propunem să selectăm terenul, să finalizam elaborarea documentelor de proiectare, pentru a începe în termen optim construcția acestuia”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că anterior, președintele a declarat că va construi pe perioada mandatului său prezidențial 300 de complexe sportive în Republica Moldova.