Surpriza pentru șoferii care se deplasează prin centrul capitalei. În ajun de Ziua Îndrăgostiților, în dreptul culorii roșii a semaforului a apărut o inimioară. Inițiativa aparține inspectoratului de poliție, iar părerile oamenilor au fost împărțite. Simbolul dragostei apare în peste 100 de semafoare din centrul Capitalei.

Unii au fost surprinși să vadă inimioarele în dreptul culorii roșii, alții s-au arătat indiferenți. „Dar așa nu s-a schimbat nimic. Trebuie să te uiți e roșu, roșu dar inimioare e inimioară.Vedem o inimioară. Asta-i cu prilejul sărbătorii de mâine, foarte bine”, a spus un trecător.

„Super, cred că ne dă o atmosferă de sărbătoare. Eu mâine nu am de gând să merg pe aici și oricum nu am să le văd”, a spus o altă persoană.

Cei care lipesc inimioarele pe semafor spun că acestea pot fi ușor înlăturate, urmând a fi scoase pe 15 februarie, a doua zi după Sărbătoarea Dragostei. Cât despre costul inimioarelor, poliția a promis că va oferi detalii ulterior.

„În ajunul sărbătorii „Ziua Îndrăgostiților” la semafor, anume la culoarea roșie să se aprindă o inimioară ce simbolizează dragostea. Șoferii să fie atenți în trafic și chiar dacă sunt cu a doua jumătate în automobil dacă nu reușesc cât arde culoarea roșie a semaforului să-i acorde un sărut”, a declarat Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei.

Inițiativa de a decora semafoarelor aparține Inspectoratului General al Politiei. Dacă acțiunea va fi pe placul oamenilor, atunci la anul astfel de inimioare vor apărea pe toate semafoarele din capitală.