/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Nora lui Donald Trump, internata la spital după ce a deschis un plic cu un praf alb

13 februarie 2018, ora 08:19

“Substanţa a sosit prin poştă, pentru Donald Trump Jr.”, a arătat purtătorul de cuvânt al poliţiei din New York, Carlos Nieves.

Vanessa Trump a fost spitalizată după ce s-a plâns de o stare de greaţă ca urmare a expunerii, au spus oficiali din New York.

În total, trei pacienţi din locuinţă au fost transportaţi la New York-Presbyterian/Weill Cornell Medical Center pentru evaluări suplimentare, a relevat purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Pompieri, Sophia Kim.

Între cei trei se află şi mama Vanessei Trump, deşi ea nu a acuzat simptome, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Autorităţile americane au fost în alertă în privinţa trimiterii de scrisori cu un praf alb în interior încă din 2001, când plicuri contaminate cu antrax au fost expediate către media şi parlamentari, ucigând cinci oameni.

Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american, Donald Trump, a intrat în atenţia publicului pentru rolul său în întâlnirile din 2016 cu o avocată rusă şi cu alte persoane, întâlniri în cursul cărora campaniei lui Trump i-au fost oferite informaţii care puteau să îi dăuneze rivalei democrate a acestuia, Hillary Clinton.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram