/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Un microbuz cu 12 cetățeni moldoveni s-a răsturnat în România

14 februarie 2018, ora 22:52

Doar o singură persoană, din rândul celor 12 pasageri și șoferul vehiculului, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Moldoveanul rănit nu a avut nevoie să fie transportat la spital. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, scrie VremeaNoua.ro.

Cauza producerii accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de trafic, partea carosabilă fiind umedă și acoperită cu un strat de zăpadă. La fața locului s-au deplasat echipaje ale ISU, ale Ambulanței, polițiștii.

“Nu au fost persoane duse la spital. Pasagerii au fost preluaţi de un alt microbuz”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Vaslui, Cristian Lapa.

Judeţul Vaslui se află sub atenţionare cod galben de ninsoare şi viscol. Pe mai multe drumuri din judeţ se circulă în condiţii de iarnă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram