/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Noua șefă BERD în Republica Moldova, prezentată autorităților. Cine este aceasta

missing
14 februarie 2018, ora 16:20

Sunt recunoscătoare și încântată să preiau acest nou rol la BERD. Republica Moldova este o țară fascinantă, iar eu văd rolul meu în a încuraja talentul și a dezvolta potențialul local. Bazându-ne pe realizările predecesorului meu, Dimitri Gvindadze, vom continua să susținem Moldova prin intermediul investițiilor și politicilor pentru a ne asigura că finanțarea pe care o putem oferi este utilizată în cel mai eficient și eficace mod”, a declarat Angela Sax.

Noua șefă a biroului BERD în Moldova a absolvit Universitatea de limbi străine din Erevan și deține o diplomă de afaceri MBA de la Nottingham University Business School. Este participantă la programul Senior Executive Fellows din 2004 la Universitatea Harvard KSG. Înainte de a se alătura BERD, a activat la Agenția pentru Dezvoltarea Turismului din Armenia și compania americană pentru dezvoltarea sectorului privat Sibley International Corporation. Cea mai recenta funcție a sa a fost de șef interimar al biroului BERD în Armenia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram