/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Dezvăluirile Angelei Gonța la Optmart SRL: „Pe mine m-a salvat copilul”

missing
14 februarie 2018, ora 13:12

Jurnalista va deschide parantezele și va relata despre cum a trecut peste cele mai grele momente din perioada arestării fostului său soț, Vlad Filat. „Mai trăgeam eu așa câte un bocet pe acasă… Pe mine m-a salvat copilul. Înseamnă asta să fii puternică? Nu știu…”, a declarat jurnalista în cadrul emisiunii.

Consider moldovencele noastre cele mai puternice femei din lume, pentru că atunci când Moldova a fost într-un colaps… Cine a salvat această țară? Femeile și-au salvat țara sacrificându-și familiile”, este de părere Angela Gonța.

Realizatoarele emisiunii susțin că ne așteaptă o ediție cu o puternică încărcătură emoțională.

Diana Guja: Aceasta a fost emisiunea la care s-au înghițit cele mai multe lacrimi. Mai întâi după interviul cu doamna Geamăna, apoi după intervenția Angelei Gonța. La un moment dat am crezut că încep să bocesc în toată legea, erau prea multe emoții. Pentru mine puterea femeiască este să mergi înainte, cu orice preț. Să mergi pentru tine și pentru oamenii pe care îi iubești. Până la capăt.

 

Angela Stafii: Puterea femeiască este emisiunea pentru care am acceptat să vin la Optmart SRL. Toată munca mea de 20 de ani cu femeile se adună în această emisiune. Este o misiune personală a mea. Să îmi găsesc puterea în vulnerabilitatea mea, în vinovăția mea. În rușinea mea. În neputința mea. Și apoi să le susțin pe femeile care își doresc să fie deschise vieții și bucuriei de a fi ele însele. Asta înseamnă puterea femeiască.

 

Angelica Frolov: Această emisiune a fost una complicată, pentru că mi-a adus aminte de mama, care a decedat cu 7 ani în urmă – o femeie pe cât de puternică, pe atât de firavă. Puterea femeiască pentru mine este acea putere internă care te face uneori să urnești din loc munții, fără a avea prea multă putere fizică; puterea de a rezista și a merge înainte chiar și atunci când ai un nod în gât și crezi că nu mai poți. Iar cea mai mare și cea mai femeiască putere este cea de a naște.

 

Alla Donțu: Această emisiune a venit să fie una cu o puternică încărcătură emoțională. Am simțit în platou o simbioză armonioasă între noi, toate am avut niște paranteze de deschis, iar ceea ce urmează să vedeți în această sâmbătă sunt niște confesiuni la care ținem foarte mult.

 

 

Urmăriți ediția integrală a emisiunii în această sâmbătă, 17 februarie, ora 21.00. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram