/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

PAS: „Demisia lui Dorin Chirtoacă se cerea demult”

missing
16 februarie 2018, ora 14:24

Demisia lui Dorin Chirtoacă se cerea demult. Chișinăul poate fi scos acum din mâinile corupților care s-au instalat la primărie și noi vom face tot posibilul pentru aceasta. Totodată, trebuie să dăm dovada de vigilență, maturitate politică și să nu permitem guvernării Plahotniuc-Dodon să deturneze procesul electoral”, era menționat în mesajul partidului.

Chirtoacă a anunțat că renunță la funcția de primar în semn de protest, iar Partidul Liberal a depus deja cererea de demisie la Primărie. Detalii AICI.

Menționăm că Dorin Chirtoacă este bănuit de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată, dar și de prejudicierea bugetului municipal cu aproape 66 de milioane de lei. Acesta se declară nevinovat

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram