/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Motivul pentru care Anatolie Dimitriu a demisionat din funcția de președinte al raionului Ialoveni

missing
17 februarie 2018, ora 10:35

„Am cred că deja 12 de ani de când sunt activ, foarte activ în politică, și sâmbăta, și duminica și am decis să plec nu numai din funcție, dar cred că și din politică și vreau să-mi dedic viața familiei, nu politicului. Nu sunt omul care să fac business din politică și dacă mulți vin în funcții ca să-și facă averi, eu am constatat că am venit cu același apartament pe care l-am procurat muncind în Portugalia și aceeași mașină și plec exact cu aceeași avere. Și am niște propuneri chiar de mulți ani de acum să plec în privat și tot mă țineau, mă țineau, ba alegeri, alegeri iarăși. Și acum am decis că e timpul să plec”, a declarat Dimitriu.

Menționăm căAnatolie Dimitriu și-a prezentat demisia pe 16 februarie în cadrul ședinței Consiliului raional. Dimitriu a fost președinte al raionului Ialoveni din iulie 2015. Jurist de profesie, Dimitriu a ocupat anterior funcţia de vice-preşedinte al raionului, apoi a obţinut două mandate de deputat în Parlament pe lista PLDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram