/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Astrolog: „Stabilitatea în Republica Moldova va avea loc după două mandate”

17 februarie 2018, ora 12:09

Pe parcursul istoriei tot timpul au avut loc stagnări. Criza care a început în 2010, din punct de vedere astral, anume în 2017 s-a finalizat,” a menționat astrologul.

Tot ea spune că acum „vom urma consecințele acestei crize și ne vom adapta la cicluri noi”. Pentru Republica Moldova, din spusele ei, acesta este un lucru pozitiv.

După părerea mea, stabilitatea în Republica Moldova va avea loc peste două mandate. Începând cu 2015-2026.”

Despre prezent, Cristina spune că vor fi modificări ale situațiilor negative și distructive și vom scăpa de acele momente eșuate și chiar ilegale care s-au produs.

Referitor la posibilele schimbări ale situații politice din acest an electoral, astrologul a menționat că „vom avea parte de mari surprize.”

Pentru a viziona ediția integral accesați aici.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram