/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Capcelea: Toate autobuzele din municipiu au termenul de exploatare depășit

19 februarie 2018, ora 11:28

Potrivit șefului Parcursului Urban de Autobuze, la ziua de azi la întreprindere sunt 124 de autobuze și toate au termenul de exploatare și parcursul depășit.

„Dacă eu sunt vinovat că din 2006 nu a fost alocat nici un bănuț la întreprindere, dacă termenul de exploatare și parcursul de depășit de două ori și mi mult, dacă partea carosabilă nu e mereu reparată … Au fost mai multe încercări de a renova materialul rulant. A fost dispoziția primarului de a lua în arendă autobuze, care a fost însă atacată de Cancelaria de Stat. Au fost încercări de a angaja un credit de către întreprindere, iar acest proiect a fost înaintat de șase ori la Consiliul Municipal. Din diferite motive, proiectul a fost respins”, a declarat Capcelea.

Șeful întreprinderii a mai adăugat că din 2006 nu a fost primită nici o unitate de transport la Parcul de Autobuze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram