/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

100 de tineri din Republica Moldova vor realiza un stagiu de practică în Parlamentul României

20 februarie 2018, ora 09:30

La evenimentul de lansare a Programului au fost prezenţi o bună parte dintre cei 100 de parlamentari români care şi-au dat acceptul de a primi stagiari de peste Prut, pentru perioade de stagiu a câte trei luni.

Demnitarii români care participă la Programul de stagii sunt deja înscrişi în grupul parlamentar informal Prietenii Unirii şi aparţin unui larg spectru politic şi ideologic, de la stânga la dreapta, precum şi minorităţilor naţionale reprezentate în forul legislativ al României. Criteriile de selecţie au fost onestitatea şi probitatea profesională.

De cealaltă parte, cei 100 de studenţi basarabeni provin din centre universitare din toată România, precum Bucureşti, Iaşi, Galaţi, Timişoara, Arad, Ploieşti sau Braşov şi studiază la facultăţi de diferite profiluri şi specializări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram