/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/DOC/ Sîrbu cere Procurorului general informații despre ancheta privind „banii din caritate”

missing
20 februarie 2018, ora 16:15

Sîrbu a cerut întreprinderea tuturor măsurilor legale pentru elucidarea obiectivă a tuturor circumstanțelor acestui caz iar persoanele găsite vinovate să fie trase la răspundere în conformitate cu legislația. „Ilegalitățile sau speculațiile pe seama familiilor îndurerate și copiilor bolnavi sunt inacceptabile! Cu toții ne dorim să aflăm adevărul în acest caz, obiectiv, așa cum este, fără tertipuri sau interese iar persoanele vinovate (indiferent din care tabără provin) să fie trase la răspundere conform legii”, a scris deputatul într-o postare pe facebook.

Menționăm că, RISE Moldova afirmă că un grup de oameni identifică minori grav bolnavi, le fac publică povestea și adună sume impunătoare de bani din donațiile oamenilor. Ulterior, beneficiarii sunt direcționați la un spital din Turcia, unde medicii simulează efectuarea intervențiilor chirurgicale. Jurnaliștii au prezentat poveștile a două femei care ar fi trecut prin această situație. Procurorii au menționat că pe fapta dată a fost pornit un dosar penal pentru escrocherie, pusă la cale de un grup criminal organizat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram