/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO. VIDEO/ Cine este tânără ucisă duminică de iubitul său care s-a aruncat de la etaj

missing
20 februarie 2018, ora 11:53

Anastasia Cia era cunoscută și apreciată grație frumuseții sale pe care și-a expus-o cu mândrie în reviste de renume internațional, celebritatea absolută obținând-o în urma apariției pe coperta Maxim, Playboy și GQ.

Aceasta este originară din Chișinău, însă de ceva vreme se mutase în Dubai unde lucra la mai multe proiecte de televiziune și se pregătea să-și lanseze un album de muzică.

Anastasia Cia a intrat în lumea modei încă de la 16 ani, atunci când a apărut și pentru prima oară pe coperta unei reviste. Ulterior a venit în România pentru un rol episodic în serialul de comedie românesc Las Fierbinți și a câștigat locul doi la concursul de frumusețe Euro Sexy. Totodată, Anastasia a cochetat cu muzica și a apărut în clipul „Crash and Burn”al renumitului DJ Basshunter.

Anastasia era pasionată de călătorii, yoga și sport și de curând își lansase o colecție de rochii de seară.

Tânăra devenise mămică și a lăsat în urmă un bebeluș de doar 3 săptămâni. Copila a fost transportată la Spitalul nr.1, secția Pediatrie, Neurologie infantilă. Din spusele rudelor, cuplul nu era în relații foarte bune și asta pentru că bărbatul avea și o altă familie. Poliția menționează că, până a-și pune capăt zilelor, bărbatul ar fi sunat o rudă de familie și a rugat ca cineva să aibă grijă de copil.

wish everyone a beautiful day☀️

A post shared by Anastasia Cia o f f i c i a l (@anastasiacia) on

here we go ?

A post shared by Anastasia Cia o f f i c i a l (@anastasiacia) on

Christmas is a special time to enjoy with all your loved ones) As we celebrate birth of divine baby born of a virgin ,the servant and king,Jesus Christ,may your heart find peace of Heaven.Bless us Lord ,this Christmas,with quietness of mind,teach us to be patient and always to be kind!May this Christmas end the present year on a cheerful note and make way for a fresh and bright New Year) Merry Christmas and Happy New Year! Рождество – это особое время, когда мы наслаждаемся всеми своими любимыми). Мы празднуем рождение божественного младенца, рожденного от девы, раба и царя Иисуса Христа, пусть ваше сердце обретет мир Небес. Благослови нас Господь, в это Рождество, дай нам душевного покоя , научи нас быть терпеливыми и всегда быть добрыми! Пусть с этим Рождеством закончится нынешний год на веселой ноте и уступит место светлому Новому Году) С Рождеством и Новым годом! ?????

A post shared by Anastasia Cia o f f i c i a l (@anastasiacia) on

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram