/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO. VIDEO/ Cum a decurs ce de-a patra ediție Ignite Chișinău: The Spirit

missing
20 februarie 2018, ora 08:26

Vasile Cojocaru, militar al Forțelor Armate a povestit despre cum e să-ți riști viața practic în fiecare zi dezactivând obiecte explozibile și cum e să te motivezi să-ți iubești jobu-ul.

Dvora Kaplan, designer de profesie, ne-a povestit cum imaginea pe care ne-am creat-o pe rețelele de socializare este amăgitoare și că, merită să cunoști omul mai bine înainte de a-i pune etichete.

Mihai Stamati a vorbit despre un proiect inedit: după furtuna din aprilie anul trecut, i-a venit ideea să transforme copacul căzut în fața Bibliotecii Naționale în mobilier urban. După o mulțime de aventuri și bătăi în ușile diverselor direcții ale Primăriei, copacul se va reîntoarce în aprilie în scuarul bibliotecii sub formă de bănci.

Geta Gachiuță a povestit despre curajul mamei sale de a da bacalaureatul împreună cu fiica sa, fiind mamă și angajată full-time. Această poveste este o dovadă a faptului că foamea de studii nu are vârstă, la fel cum niciodată nu e prea târziu să-ți realizezi visurile.

Pe 9 februrarie, au răsunat multe istorii de succes, istorii de viață, idei de a schimba puțin câte puțin Moldova. Gruba Lemnarii, Naked Park, Ioana Isac și alții au făcut ca momentele artistice să aprindă spiritele din sală.

Dacă nu ați fost, puteți vedea toate discursurile accesând link-ul de mai jos.

Ignite Chișinău: The Spirit a fost posibil datorită Asociației a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”. Partenerii evenimentului au fost Tekwill, IHUB, Orange Moldova, Efes Vitanta și Paynet.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram