/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Două moldovence, racolate pentru practicarea prostituție în Amsterdam. Le-au promis câte 500 de euro pe zi

20 februarie 2018, ora 10:13

Suspecții au determinat două tinere de 20 și respectiv 29 de ani, să practice prostituţia în Olanda, în schimbul sumei de 400/500 euro pe zi. Pentru a ajunge la locul destinației, bănuiții perfectau actele și le procurau biletele.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală, suspecții și-au recunoscut vina. Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore, iar ulterior au fost plasați în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare de la 4 la 7 ani.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Persoanele culpabile de „Proxenetism” se pedepsesc cu închisoare de la 4 la 7 ani.

Polițiștii continuă acțiunile operative de investigații, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și a persoanelor implicate în acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram