/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC/ CV-urile candidaților la funcția de membru în Colegiul disciplinar al judecătorilor

21 februarie 2018, ora 15:18

Colegiul disciplinar al judecătorilor examinează cazurile privind răspunderea disciplinară a judecătorilor. Mandatul noilor membri va fi de 6 ani.

Conform art. 9 alin. (3) Legea nr. 178 din 25 iulie 2014 cu privire la răspunderea disciplinară a judecătorilor: „Membrii colegiului disciplinar din rîndul societăţii civile trebuie să aibă o reputaţie ireproşabilă, să se bucure de autoritate în societate, să aibă experienţă de cel puţin 7 ani în domeniul dreptului şi sînt obligaţi să respecte restricţiile specificate la art.8 alin. (1) lit. b) şi c) şi alin. (3) din Legea nr. 544-XIII din 20 iulie 1995 cu privire la statutul judecătorului.

Pentru verificarea acestor calităţi, CV-urile candidaţilor care participă la concurs sunt publicate pe pagina web a Ministerului Justiţiei şi a Consiliului Superior al Magistraturii cu cel puţin 15 zile lucrătoare înainte de ziua organizării concursului”. Mai jos puteți examina CV-urile celor cinci candidați admiși la concurs.

Plotnic Olesea

Demian Elena

Botnaru Stela

Otean Angela

Odobescu Ghenadie

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram