/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Când vom avea vot electronic în Parlament? Ce spune Adrian Candu

22 februarie 2018, ora 12:00

Rog frumos prin reprezentantul pe care îl aveți în biroul permanent să invocați și să ridicați acest subiect. La biroul permanent putem discuta în detaliu acest subiect, dar ca o scurtă informație vă declar că programul națiunilor unite pentru dezvoltare cu care se colaborează în acest domeniu deja a lansat oferta de tender pentru a selecta compania ce va dezvolta și instala în Parlamentul R. Moldova, sistemul e-parlament, care are și partea sa de votare – de e-voting. Banii sunt și din partea partenerilor de dezvoltare, în mare parte partenerii de dezvoltare ne ajută cu implementarea sistemului ar și bugetu parlamentului. Orice altă informație o puteți obține de la secretariatul parlamentului sau poate fi discutată la următoarea ședință a biroului permanent”, a explicat Adrian Candu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram