/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/DOC/ CEC a recepționat actele pentru înregistrarea grupului de inițiativă privind desfășurarea referendumului „anti-mixt”

missing
23 februarie 2018, ora 16:52

În conformitate cu prevederile Codului electoral, în termen de 15 zile de la depunerea actelor, CEC va adopta o hotărâre cu privire la înregistrarea grupului de iniţiativă sau refuzul acestuia.

Reamintim că grupul de inițiativă pentru inițierea referendumului legislativ privind adoptarea Legii cu privire la sistemul electoral al Republicii Moldova a fost constituit pe 11 februarie 2018 curent, în cadrul unei adunări în care au participat 822 de persoane dintre care 791 și-au manifestat dorința de a fi membri ai grupului de inițiativă.

La Adunarea de constituire a fost creat şi Biroul executiv care va fi format din trei persoane. Directorul de programe la Centrul de Politici şi Reforme, Ştefan Gligor, a fost ales în calitate de preşedinte al grupului de iniţiativă, Stela Uţică – vicepreşedinte al grupului, iar în calitate de sectar general – Valeriu Paşa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram