/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ „Diploma?” Protest inedit al PL la ședința Parlamentului în timpul audierilor lui Chiril Gaburici

missing
23 februarie 2018, ora 13:32

Menționăm că, Gaburici este audiat după ce cei din PSRM au înregistrat în plen o moțiune simplă. Documentul a fost semnat de 24 de socialiști.

Amintim că, scandalul privind diploma falsă de bacalaureat al lui Chiril Gaburici a izbucnit în 2015, când acesta ocupa funcția de prim-ministru în Guvernul PLDM. El a demisionat la o zi după ce a fost audiat de procurori într-un dosar penal deschis în acest sens, care a fost însă, ulterior, clasat. Chiril Gaburici a evitat să vorbească despre examenele de BAC.

Pe 10 ianuarie curent acesta a fost învestit în funcția de ministru al Economiei de șeful Legislativului Andrian Candu, după ce Igor Dodon a refuzat repetat candidaturile noilor membri ai Cabinetului de Miniștri, anunțate de Vlad Plahotniuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram