/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Vine gerul în Moldova. În următoarele zile se vor înregistra până la -19 grade în timpul nopții

missing
23 februarie 2018, ora 17:28

„Teritoriul nostru se va afla în următoarea perioadă sub influența unui anticiclon, care se află în peninsula balcanică și scandinavică. La moment, aceasta este o anomalie. Pentru perioada dată ar trebui să avem valori mai ridicate decât ne așteaptă în următoarea perioadă,” a declarat pentru TV8 Ghenadie Roșca, șeful prognoze meteorologice.

În week-end, vor apare precipitații sub formă de ninsoare, în special la nord. Concomitent, temperaturile vor scădea semnificativ. Vorbim de vreme geroasă. În unele zone, la începutul săptămânii viitoare, mercurul din termometre va coborî până la -19 grade în timpul nopții și -13 grade pe parcursul zilei. Vremea rece se va menține până pe 10 martie. La fel de frig va fi la București și Kiev, în timp ce la Moscova se așteaptă până la -27 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram