/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un deputat PDM, despre unirea cu România: Voi fi primul care va lua arma și va apăra autonomia găgăuză

missing
25 februarie 2018, ora 11:04

„Pentru a închide tema unionismului, vă promit că dacă vreodată acest proiect al Unirii se va produce, voi fi primul care îşi va lua arma şi voi merge să apăr autonomia găgăuză”, a declarat Dudnic.

Menționăm că mai multe localități din țară au semnat o declarație simbolică de unire cu România.

„Prin această Declarație condamnăm vehement Pactul criminal sovieto-nazist Ribbentrop-Molotov, prin care s-a produs odiosul rapt al Basarabiei și consecințele ocupației comuniste: deportări în masă a locuitorilor pașnici, foamete organizată, condamnări nejustificate la moarte, genocid și umilire oribilă a băștinașilor. Prin această Declarație relevăm dorința și voința noastră de a apropia ziua revenirii la normalitate prin Reunirea cu Țara –Mamă România”, se spune în textul declarației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram