/GALERIE FOTO/ Camioane deblocate de salvatori. Cum se circulă pe traseele naționale

27 februarie 2018, ora 13:15

Sectoarele de drum ce prezintă un pericol sporit pentru circulația rutieră pe timp de iarnă sunt monitorizate, în comun cu reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare al IGP al MAI, pentru a se interveni urgent în caz de necesitate.

Potrivit ultimelor informații operative ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, echipele de salvatori și pompieri din țară au intervenit în această dimineață, la operațiunile de deblocare a mijloacelor de transport, în două cazuri, în orașul Vulcănești și raionul Căușeni, acolo unde au fost deblocate 4 mașini și un camion, în care se aflau mai multe persoane. Acestea sînt în afara oricărui pericol.

Potrivit informațiilor, în procesul tehnologic sunt antrenate: utilaje speciale – 79 de unități, material antiderapant – 434 de tone, muncitori rutieri – 92.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram