/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

ANSA a retras peste 2.000 de kilograme de legume și fructe din mai multe magazine

missing
02 martie 2018, ora 11:25

Potrivit ANSA, în cele 11 unități comerciale fructele și legumele erau expuse fără a fi marcate corespunzător, iar consumatorilor nu le erau prezentate informații despre originea produsului, calitatea, anul recoltei etc. Nu toate fructele și legumele expuse spre comercializare erau însoţite de certificate ce confirmă calitatea, iar unele produse erau vândute în stare de alterare. Mai mult decât atât, personalul era angajat în lipsa fișei medicale și a certificatului de instruire igienică.

În total, în urma controalelor efectuate au fost întocmite 8 procese verbale de contravenții și sau retras din comerț următoarele produse și cantități: Mere – 246 kg, citrice – 461 kg, legume rădăcinoase – 1377 kg, alte legume – 50 kg.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram