/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/UPDATE/ Un elicopter s-a prăbușit în Cecenia. Au fost găsiți doi supraviețuitori

missing
07 martie 2018, ora 14:07

Update 13:56 La locul accidentului salvatorii au găsit doi supraviețuitori și trei morți. Operațiunea de căutare a celorlați continuă.

Potrivit unei surse Ria Novosti, elicopterul în momentul aterizării a atins pământul cu lame, s-a inversat și a căzut în defileul. Totodată, acesta a precizat că în regiunea unde a avut loc accidentul vremea era nefavorabilă, ploua și ningea.

La fața locului pentru acordarea ajutorului medical s-au deplasat două echipe medicale, au anunțat la Centrul de medicină de catastrofe la Ministerul Regional al Sănătății.

Menționăm că anterior, agenția TASS afirma că sunt opt oameni morți, pe când sursele RIA raportau șapte victime. Potrivit informațiilor preliminare, se presupune că elicopterul a aparținut serviciului de grăniceri.

Elicopterul a căzut în defileul Hangihoy în districtul Itum-Kale. Până când nu se cunoaște motivul prăbușirii. La fața locului s-a deplasat o echipă de salvatori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram