Oferta turistică a Republicii Moldova este prezentatată, începând cu 7 martie, la cea mai prestigioasă Expoziție de turism din lume – ITB 2018, care se desfășoară la Berlin, Germania.

Vizitatorii standului de țară sunt îndemnați să se aventureze într-o călătorie virtuală prin Moldova, pentru a descoperi cele mai mari galerii subterane din lume, cea mai mare colecție de vinuri sau pur și simplu să savureze un workshop culinar la o vinărie. Prima platformă de realitate virtuală 360 scoate în prim plan potențialul turismului vinicol din țara noastră, iar evenimentul de lansare s-a încheiat cu o degustare de vinuri.

O altă premieră, bifată de Moldova, este suprafața standul național touristic de 65 de metri pătrați, cea mai mare din istoria participării țării noastre la Expoziția de turism– ITB desfășurată la Berlin.

În cele 5 zile, cât va dura expoziția, delegația țării noastre va promova ospitalitatea moldovenilor, prin campania #BeOurGuest, în special activitatea „Adoptă un turist”, ce oferă turiștilor oportunitatea de a trăi experiențe autentice și de a descoperi cultura și tradițiile Moldovei.

Republica Moldova participă la ITB 2018 în perioada 7-11 martie, în comun cu 9 agenții de turism și 5 vinării.