/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Inundații în România. 19 localități au fost inundate din cauza topirii zăpezii

missing
08 martie 2018, ora 19:09

În ultimele 24 de ore, peste 120 de pompieri au intervenit pentru înlăturarea consecințelor inundațiilor. În cursul zilei de miercuri şi în timpul nopții, pompierii militari au acționat pentru evacuarea apei din gospodăriile inundate, fără a exista situații care să pună în pericol viaţa comunităților și bunurile acestora. Cel mai mult a fost afectat județul Teleorman. Aici peste 80 de gospodarii au fost inundate, iar în peste 140 de fântâni au ajuns ape reziduale.

Un alt județ aflat sub avertizare de inundații este Bistrița-Năsăud. Potrivit pompierilor, puhoaiele au crescut, iar apa a inundat și orașul.

Codul Galben de inundații a fost emis urmare a ploilor căzute în ultimele două zile şi a topirii zăpezii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram