/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ O elevă a fost împușcată pe scările unui liceu din SUA. Poliția a recuperat arma, dar nu știe cine a tras

missing
08 martie 2018, ora 19:24

Incidentul s-a produs în timpul orelor într-un liceu din Birmingham, Alabama. Băiatul care o însoțea a fost împușcat și el. Minorul se află în stare gravă la spital. Fata care a fost ucisă fusese acceptată la facultate și urma, în câteva luni, să atingă vârsta majoratului.

„Vroia să devină asistentă medicală. Nu vorbim doar despre pierderea unei persoane, ci de pierderea unei părți din viitorul nostru”, susține Randall Woodfin, primarul orașului Birmingham.

Șeful poliției din Birmingham a declarat că anchetatorii revizuiesc înregistrările video, discută cu angajații școlii și elevii. Poliția a anunțat că arma a fost recuperată, dar nu se știe cine a tras. Administrația școlii a anunțat că școala va fi închisă, pentru a acorda autorităților timp și spațiu pentru investigarea cazului. De la începutul anul 2018, în SUA au fost înregistrate 19 atacuri la diferite licee.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram