/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Donald Trump și-a dezvăluit sloganul pentru alegerile prezidențiale din 2020

missing
11 martie 2018, ora 12:28

„Nu pot repet din nou „Make America Great Again”, pentru că am făcut-o deja. Noul nostru slogan, atunci când vom intra în cursă, care va avea lor peste doi ani, este satbilit „Să păstrăm măreţia Americii!” şi-l puteţi pronunţa sau striga oricând” a spus Trump, adăugând că sloganul “va avea un semn al exclamării”.

Sâmbătă, în faţa unei mulţimi adunate la Moon Township, el a reiterat speranţa sa de a avea drept candidat rival pe prezentatoarea Oprah Winfrey, nume care a circulat frecvent în februarie după un discurs remarcabil la ceremonia Golden Globes. El a repetat convingerea sa că va ieşi învingător într-un eventual duel cu aceasta, căci, asigură el, „eu îi cunosc părţile slabe”.

Sloganul „Make America Great Again”, a ocupat un loc central în campania electorală victorioasă a lui Donald Trump în 2016. Repetat la infinit în discursuri, scris pe afişe şi pe şepcuţe, revenind obsedant pe reţelele sociale, această promisiune a supravieţuit în campanie fiind însuşită de susţinătorii lui Trump. De la 4 cuvinte, sloganul va îmbunătăţit cu un semn de exclamare – „Keep America Great!”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram