/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Dodon „luptă” cu unioniștii prin panouri publicitare: „Ce e val ca valul trece”

missing
12 martie 2018, ora 12:32

„În acest an este ceasul de vîrf al unioniștilor. Aniversarea centenarului a răscolit în ei cele mai iraționale și întunecate emoții și pasiuni. Dar va trece și această perioadă și spiritele se vor liniști. Timpul va trata această maladie. Unioniștii vor rămâne doar cu visul nerealizat. Și cu rușinea pe viață pentru trădarea țării și a neamului în care s-au născut”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele a mai menționat că „majoritatea absolută a cetățenilor Republicii Moldova condamnă acțiunile unioniste”.

Menționăm că, până acum, peste o sută de localități din țară au semnat o declarație simbolică de Unire cu România. În același timp, alte peste o sută de localități au semnat declarații pro-statalitate și anti-Unire.

Foto: Facebook/Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram